SEPTEMBER 2018
Vi har haft gäster i katthuset. Det är Blytons Nåkkve, en vacker hane som Signe parats med. Men även en liten holländsk dam, Lady Galadries. Det är dessa två som syns på bilden. Signe fick chansen i bara två dygn innan Lady anlände mitt i mörka natten.
September är nog första månaden som jag förstår att jag numera är pensionär, men hektiskt har det varit ändå. Har påbörjat ommålning av köket på landet. Har valt att mörka de övre delarna med en grå ton. Kvar är fortfarande att måla om skåp och andra delen av köket i den grundfärg som vi alltjämt håller oss till på alla snickerier. (Jotuns Lady, färg Tudor). Aktivt medverkat i ROF-projekt och utskick med viss problematik eftersom vår skrivare fick spel och hävdar att det är pappersstopp....
Förutom gästande katter har vi hand om James och Balhtasar. James och jag har åkt skyttelstrafik till veterinären eftersom ett av hans ögon drabbats av någon form av infektion. - Mycket medicin ska ges och James gör allt för att gömma sig när jag kommer till Anna och Daniels hus.

Ett riktigt fruktår är det också. Plommon- och äppelträd dignar av frukt.

Och i Norrtälje har vi fått ligusterplantorna, häcken som inte växte, utbytta mot Mahoniabuskar som vi hoppas klarar vårt norrläge.