APRIL 2018
20-22 april
Vi for till landet och satt på vattnet på fredagen. Det var varmt ute, hela 19 grader, och det fanns nästan ingen snö kvar, så vi njöt av värmen och solade en del på söderbalkongen.
På lördagen sjönk temperaturen till 12 grader och blåsten kom åter. Anqi var på fågeskådning med ROF vid Harka ängar. Såg tranor, ormvråk, havsörn, brun kärrhök, tofsvipor, korp och hörde lärkan sjunga. Bilden tog Lars Hansén.
Sedan for vi till Vaneks på Vätö.
På söndag for Berra åter till landet för att kolla att allt var OK. Anqi putsade fönster hemma för glatta livet!
Malte och Saffran
Skönt att de nu fått flytta och får vara ensamhuserande....Saffran bor i Solna och Malte har flyttat till Skövde.
7 april - 16 april
Berra och Anqi for till Almunecar i södra Spanien. En gruppresa med många utflykter. Vi besökte Pampaniera och Capileira och såg på hur serranoskinkor tas om hand, Romtillverkning i Monteril, Nerjagrottorna och besök i Malaga, där vi även träffade Thomas som numera bor där, Var på marknad i Almunecar, åkte till Alhambra och Granada vid Sierra Nevadas fot, provade ekologiska viner och besökte Ingrids fina lägenhet högst upp vid borgen i Almunecar. Vädret kunde varit bättre. Det var kallt och förfärligt blåsigt, så vare sig sol eller bad passade på denna tripp. Bra boende med fins service på hotellet. Även vinet ingick! Bilden visar utsikten från Hotel Helios en av de stormiga dagarna.
Katterna var väl omhändertagna av Alice. Men nog blev de glada när vi kom hem!
6 april
Gratulerar Daniel Olvondahl på sin födelsedag.

Under veckan har Zaffran (S*Olvondalens Rosmary flyttat till nytt boende och imorgon ska S*Aucuparia´s Malte hämtas. Därmed andas familjen Vanek ut och hoppas på mer sämja mella deras tre kvarvarande katter. Hos oss saknas Lilja en aning, hon bor ju hos Olvondahlarna i Nyköping just nu. Vi hoppas att hon kan återvända till oss när sommaren närmar sig.

Har även uppdaterat Franz Jägers sida med nytt foto och det som finns även på första sidan just nu.

1 april
Besökte Olvondalen den 31 mars (påskafton). Kallt och snöfyllt!
Våren hade inte nått dit! Passade på att ta bilder på hus och en av paviljongerna.